Rune Kristian Elnan fra Levanger brenner for baking og holder bakekurs over hele landet.
Nå holder han også kurs i Oslo.
Dette er 5 1/2 -timers bakekurs på en kveld, for den som er over middels glad i velduftende bakst.
Passer både for husfar og mor som ønsker å bake ærlig brød til barna, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.
Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Og ikke minst, hvorfor man skal ligge unna "kjøpabrød":) Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving, med kjempelite gjær eller surdeig.
Et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk:)
Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr.
Vi kommer også til å få bakt litt i vedfyrt steinovn.
Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga.
Dette kurset arrangeres sammen med Forno vedfyrte steinovner http://forno.no .
Vi vil gjerne fortelle om vedovnene på kurset, men det er ikke en forventning om salg av ovn i enden av kurset.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Ta med gode sko.
Kurset den 15. mars starter klokken 14:00. Kurs i august starter kl. 16:00
Meld på hobbykurs
Nå holder han også kurs i Oslo.
Dette er 5 1/2 -timers bakekurs på en kveld, for den som er over middels glad i velduftende bakst.
Passer både for husfar og mor som ønsker å bake ærlig brød til barna, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.
Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Og ikke minst, hvorfor man skal ligge unna "kjøpabrød":) Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving, med kjempelite gjær eller surdeig.
Et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk:)
Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr.
Vi kommer også til å få bakt litt i vedfyrt steinovn.
Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga.
Dette kurset arrangeres sammen med Forno vedfyrte steinovner http://forno.no .
Vi vil gjerne fortelle om vedovnene på kurset, men det er ikke en forventning om salg av ovn i enden av kurset.
Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Ta med gode sko.
Kurset den 15. mars starter klokken 14:00. Kurs i august starter kl. 16:00
Meld på hobbykurs