Kurs

Pizzakurs

Lær å lage italienske pizza av en danske og nordmann med kartofler og kokte poteter i blodet. 

Det er populært å kjøpe kjøtt som er marinert, vakuumert, kokt, grillet, revet, hakket,  sauset, puttet i brød og toppet med søt dressing før det endelig kan dyttes i munnen. Mulig det var svinekjøtt et sted i starten av prosessen, men det må man nesten ta en DNA test for å finne ut av. 
Hvorfor ikke bare lage mat? Hva er galt med smaken av råvarene som er brukt? Hva med pizza? Pizza blir best når du lager den enkelt med få ingredienser. Pizza burde vært et synonym for godt. « Det smakte pizza." Enkel, fin, fyldig smak. Det er pizza. 
Det kan være vanskelig å forstå hvorfor man skal gå på et kurs hvor man lærer at det enkleste er det beste. 
Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet. 
På pizzakurset jobber deltageren med deigen. Hvordan få deigen smidig, myk og smakfull?
På pizzakurset jobber deltagerne med sausen. Hvordan få frem syren, sødmen og umami?
På pizzakurset reflekteres der rundt toppeingen. Hvordan få den saftig og riktig tilberedt?
På pizzakurset erfarer man rett tilberedning. Hvordan rett temperatur løfter skorpen sprø og smakfull? 
Hvor langt unna ferdigpizza kan vi komme? Det kan du bedømme etter og ha spist deg gjennom kurset. 
Det er foresten lov å fylle opp et glass eller to med noe italiensk.  
Dette kurset arrangeres sammen med Forno vedfyrte steinovner http://forno.no . Vi vil gjerne fortelle om vedovnene på kurset, men det er  ikke en forventning om salg av ovn i enden av kurset. 
Vi ønsker bare å formidle budskapet om enkelhet, renhet og smaken av råvarene som brukes. Smaken og stemningen blir italiensk av seg selv.  Kurset starter på mandager  kl 18.00 og på lørdager kl 12:00 . Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst,  i løpet av kurset og til måltidet.
Vi har alle rettigheter.
Meld deg på hobbykurs kr. 1 295,-
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs.  Faktura med 10 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
 
http://www.matkurs.no/Pizzakurs/10157